NORCE

 

performance programming

Norce Light

Team Norce Light er programmet for alle, som har lyst og mod på at dyrke crossfit som sport. I Team Norce Light finder man både nybegyndere og mere erfarne atleter indenfor crossfit.

Norce Light handler om at udvikle sig både som individ og som et team. Som en del af Norce Light får du et struktureret program med fem ugentlige træninger, en ugentlig teamtræning samtidig med, at du bliver en del af et unikt fælleskab, hvor der er plads til alle. I Norce Light hjælper man hinanden med at overtræde nye grænser, lære nye skills og motivere hinanden til at blive ved selv, når man ikke selv tror på, at man kan mere. 

hvad er Norce light?

Træneren bag Team Norce Light er John David - også kendt som Johnny eller John D. på holdet. John har siden barns ben dyrket sport, specielt kampsport, og blev for første gang introduceret til crossfit i 2012. Siden da er hans interesse for crossfit eskaleret, hvorfor han videreudviklede sine evner i specielt vægtløftning og gymnastik.

 

Hans konkurrencegen har medført, at han stillede op i sin første konkurrence i 2015 og efterfølgende har deltaget i konkurrencer både som individuel og i teams. 

Johns store passion for crossfit vækkede en interesse for at blive instruktør, som har medført, at han siden har taget adskillige kurser og certifikater såsom:

  • FW Cross training certificeret

  • Crossfit trainer Level 2

  • Weightlifting Course Level

the coach

How it feels to be a part of Norce Light 

_K8A7503_V6691.jpg

Lisa Lucas, 34 år

"Team Norce Light has helped me reach new PRs in strength, weightlifting and gymnastics. And equally as important, I've made some amazing friendships through the program."

"I love being a part of Norce Light because the structured program helps me reach my goals while training in af fun and supportive environment."

Lisa_edited.jpg

wanna know more? 

Drop us a DM & we'll contact you! 

CoNTACT

THANK YOU, WE'LL GET BACK TO YOU!