NORCE

performance

-programming- 

presents

- By viktor münter - 

Fuld Flæk 

Vil have konstant variation i din træning med unikke og inspirerende workouts. Du har ikke brug for et kompliceret træningsprogram eller brug for at følge en bestemt træningsreligion, du vil bare træne og flæk' den hver dag. 

 

'Du skal køre programmet 'fuld flæk', hvis du kan nikke genkendende til at "Leave Everything on The Floor", du elsker at træne med høj intensitet, styrke fokus og din zone 5 er din comfort zone. 

til dig som

'Fuld flæk' er programmet der bliver programmeret, justeret og udført af Viktor selv. Han går forrest i ilden og sørger for at du får den mest optimale pump ud af hver session.

 

Fuld Flæk er et generisk program henvendt til atleter på alle niveauer, om målet er at være blandt eliten eller at holde dig sund og rask - er programmet noget for dig, du kan både skalere op og ned alt efter hvad dit mål er. 

Derudover har du mulighed for at tilkøbe "Coach Feedback", hvor du mindst én gang om ugen, får konstruktiv feedback fra Viktor.  

 

 

 

 

hvad er konceptet?

Fuld Flæk
Fuld Flæk
Fuld Flæk
Fuld Flæk
Fuld Flæk
Fuld Flæk

viktor hvem

Du har måske set Viktor til en af de mange konkurrencer rundt omkring i landet i løbet af de seneste par år.

Om det er RX Event på Rådhuspladsen eller til Beach Games i Løkken, har Viktor højst sandsynligt været med til kaste med jern iført nogle små shorts.

Hans træning går ud fra tesen, 'altid være klar til at flække en konkurrence', og nu får du mulighed for at få indsigt i den. 

Han har dyrket CrossFit siden 2011 og på elite plan siden 2014, bl.a. som individuel til en Sanctionel konkurrence i Shanghai 2019. Derudover har Viktor også et bredt kendskab i at undervise og programmere, fun fact: han har været CrossFit coach i både Shanghai og Bangkok.