NORCE

 

performance programming

Team Bjørnefar 

Team Bjørnefar er et team af håndplukkede atleter med et fælles mål om at komme til toppen af sporten i Danmark. Ved at have et fælles mål kan man hjælpe hinanden fremad gennem inspiration og vidensdeling. 

 

Der er fokus på, at individet ikke kan og skal stå alene, men derimod skal fælleskabet få det enkelte individ til et højere niveau. Det gøres ved, at man på teamet træder i kræft, når andre er nede. Det handler om at stå sammen, tage chancer og tro på både egne og andres evner. 

No one stands alone

The Coach "Bjørnefar"

Jeg har en lederuddannelse fra Hærens Officerskole og har 11 års erfaring i Hæren med mange udsendelser både til krig og fred. Gennem de 11 år har jeg opnået stor erfaring med at udvikle teams og soldater både fysisk og mentalt. 

Jeg har været crossfitcoach i 10 år, hvor jeg har taget uddannelse som militær fysisk træner, crossfittræner ved crossfit.com og crossfit gymnastics coach. For mig er det talentet, som er min store passion og måden, hvorpå jeg kan samle en gruppe af talenter og guide dem til at opnå deres potentiale både individuelt og gennem styrken af et team.  

Det mest spændende jeg ved, er, når en samling af mennesker går fra at være en gruppe til et team og yderligere til et "High Performance Team". Det at se det hele går op i en højere enhed, hvor der skabes synergi, som viser, hvad vi som individer i virkeligheden er i stand til. 

Statements from the athletes

_K8A7503_V6691.jpg

Sabrina Raahauge,
30 år

"Siden 2018 har jeg været en del af Team Bjørnefar efter, at jeg havde dyrket lidt fitness off/on i 6 år. 

Gennem Team Bjørnefar og programmering hertil har jeg udviklet mig på samtlige parametre: styrke, vægtløftning, cardio, gymnastik og ja - lært at æde mig selv gennem en WOD! 

Altså ikke for at blære mig, men så alligevel:
PÅ ET ÅR ER JEG GÅET FRA 150 KG I DØDLØFT TIL 175 KG.

Det er udelukkede sket på baggrund af den programmering og struktur, som Thorbjørn skabte i min træning samt det fælleskab og sammenhold, som man får gennem holdet. Med Team Bjørnefar ved man, at der altid er en til at heppe en igennem på de dårlige dage."

 

Interested to learn more?

Drop us a DM & we'll tell you! 

CoNTACT

THANK YOU, WE'LL GET BACK TO YOU!